Jérémie Vrielynck viert 20ste verjaardag met nieuwe single en prille liefde

Jérémie Vrielynck viert 20ste verjaardag met nieuwe single en prille liefde

© Jérémie Vrielynck
"Laat ons zeggen dat mijn vorige single 'Julie' z'n effect niet gemist heeft"

op zaterdag 23 mei, vierde Jérémie Vrielynck zijn 20ste verjaardag en dat doet de getalenteerde jongeman uit Deerlijk  door de huidige omstandigheden niet met een groot feest omringd door familie en vrienden, maar wel met de release van zijn gloednieuwe single  'Alleen bij jou' én met prille liefde Julie aan zijn zijde. Diezelfde Julie werd ten tijde van zijn vorige single - jawel, getiteld 'Julie' -  door Jérémie nog omschreven als 'een heel goede vriendin en niets meer', maar kijk, de "toevallige" titelkeuze heeft duidelijk z'n effect niet gemist. 

Met het aangrijpende, autobiografische 'Mezelf zijn', waarin hij afrekende met enkele demonen uit zijn vroege tienerjaren (jaloezie en pestgedrag), en het heerlijk swingende 'Julie', bewees Jérémie Vrielynck niet alleen als zanger, maar ook als songwriter uit het juiste hout gesneden te zijn. Nu is er 'Alleen bij jou', een uiterst catchy Nederlandstalige popsong, waarmee Jérémie surfend op de positieve golven van de ontluikende liefde, zijn tienerjaren in schoonheid achter zich laat en met de borst vooruit zijn leven als twintiger aanvat. 

"Ja, dat ik met mijn vorige single 'Julie' op verschillende vlakken gescoord heb, dat kan ik niet ontkennen", zegt Jérémie Vrielynck met een knipoog en brede glimlach om de lippen. "Julie was al een hele tijd een zeer goede vriendin van mij, zonder dat er ooit sprake was van meer, maar we zijn stilaan verder naar elkaar toegegroeid. We zitten nu ook al meer dan 8 weken samen in onze 'bubbel', dus we hebben heel veel tijd gehad om elkaar nog beter te leren kennen. Het zit gewoon goed tussen ons en met mijn nieuwe single 'Alleen bij jou' past de puzzel helemaal. Ik wou echt een positief nummer uitbrengen, iets dat de mensen hun zorgen wat kan doen vergeten. Ik weiger in negativiteit te vervallen en kijk positief naar de toekomst. Zo is er voor mijn 20ste verjaardag door de huidige omstandigheden geen groot verjaardagsfeest met al mijn vrienden en familie erbij, iets waar ik enorm naar uitkeek, maar dat halen we later dan wel dubbel en dik in", besluit Jérémie.
 

Voor de clip van 'Alleen bij jou' - die werd opgenomen met respect voor alle maatregelen rond social distancing en dergelijke -  trokken Jérémie en zijn Julie naar Kortrijk. 

'Alleen bij jou', de nieuwe single van Jérémie Vrielynck is HIER beschikbaar voor streaming en/of download


 

Related bio's:
Jérémie Vrielynck