Jérémie Vrielynck wint prestigieuze Loftrompet

Jérémie Vrielynck wint prestigieuze Loftrompet

© PADI
In de categorie 'Doorbraak'

Afgelopen donderdag en vrijdag vonden in de prachtige nieuwe studio van Ment TV de opnames plaats voor de grote eindejaarsshow die de muziekzender zal uitzenden op  oudejaarsavond. In die mooie muzikale avond wordt ook de uitreiking van de 'Loftrompetten voor de Vlaamse Amusementsmuziek' geïntegreerd. Deze jaarlijkse muziekprijzen, die georganiseerd en uitgereikt worden door Ment TV i.s.m. Radio 2, Ultratop, Sabam en VlaPo (vereniging Vlaamse Podiumartiesten),  zijn aan hun 7de editie toe en krijgen steeds meer weerklank in zowel de muziekwereld als de media.

Jérémie Vrielynck mocht uit handen van Conny Neefs de prestigieuze Loftrompet voor 'Doorbraak' in ontvangst nemen. Een enorme eer en blijk van erkenning voor de 20-jarige singer-songwriter uit Deerlijk, die zichzelf tijdens het vreemde coronajaar 2020 muzikaal helemaal op de kaart wist te zetten met de single 'Alleen bij jou' (20 weken Vlaamse Ultratop 50, waarvan meerdere weken top 10) en die momenteel opnieuw scoort met opvolger 'Slechte gewoonte' (tot op heden 6 weken in Vlaamse Ultratop 50, waarvan al 4 weken top 20).

Naast de fraaie bronzen Loftrompet van kunstenaar Marc  Claerhout, kreeg Jérémie bij de opnames ook mooie woorden van steun en appreciatie te horen van collega-artiesten als Luc Steeno, Micha Marah, Filip D'haeze en Sasha & Davyén bleek tot Jérémie's grote verbazing zelfs Bart Peeters  te weten wie hij is! Het werd een prachtige afsluiter en bekroning van een bijzonder jaar voor deze grote muzikale belofte.
 

"Ik ben enorm blij, dankbaar en vereerd met deze Loftrompet", zo zegt Jérémie Vrielynck. Een bewogen jaar mogen afsluiten met mijn eerste muziekprijs, toegekend door mensen uit het vak, en daar nog eens de mooie woorden van collega-artiesten bovenop, dat doet veel deugd en geeft me de nodige energie en het vertrouwen om door te gaan. Ik ben van nature een enorme twijfelaar en heb zo nu en dan wel een mentale boost nodig als die twijfels de bovenhand dreigen te krijgen. 

"Dat iemand als Bart Peeters, waar ik zo naar opkijk, bij de opnames van afgelopen vrijdag op mij toegestapt komt en spontaan zegt 'Hey Jérémie , alles goed?', daar ben ik even niet goed van geweest. Dat die überhaupt weet wie ik ben en dan ook nog eens appreciatie toont voor mijn muziek...wauw!! Als iemand mij dat had gezegd bij het begin van 2020 en dat ik meer dan een half jaar lang in de Vlaamse Ultratop 50 zou staan met mijn zelfgeschreven nummers, ik had het nooit geloofd. Ik ga 2020, net als heel veel mens denk ik, om heel veel redenen nooit vergeten, maar hierom ook koesteren", besluit Jérémie. 

Related bio's:
Jérémie Vrielynck