Muzikaal weekend op Radio 2

Muzikaal weekend op Radio 2

© Radio2
Nieuwe Beste Buren Huiskamerconcerten, 50 jaar Radio 2 Top 30

Komend weekend zorgt Radio 2 voor heel wat extra muziek tijdens deze coronatijden. Met muzikale acties en live optredens wil het grootste radionet van Vlaanderen iedereen die het in deze tijden wat moeilijk heeft, een hart onder de riem steken. Zo kan iedereen de komende dagen genieten van meer Beste Buren Huiskamerconcerten, en wordt ook het 50-jarig bestaan van Radio 2 Top 30 gevierd. Maar ook Vlamingen die zich inzetten voor anderen worden komend weekend in de schijnwerpers gezet. Zo moedigt De Grootste Familie van Vlaanderen iedereen aan om mondmaskers te maken en deelt ze Radio 2-naaipakketten uit.

Beste Buren Huiskamerconcerten

In coronatijden brengt Radio 2 optredens van bekende Vlaamse artiesten naar alle huiskamers met de Beste Buren Huiskamerconcerten. Na het overdonderende succes van de vorige edities is er komend weekend nog meer heerlijke muziek voor iedereen die in zijn kot blijft. Met een lang weekend voor de deur wil dit zeggen dat we van maar liefst drie concerten kunnen genieten. Deze week op de affiche:

Vrijdag 1 mei om 14.30 uur:

Zaterdag 2 mei om 14.30 uur:

Zondag 3 mei om 14.30 uur:

  • Klaas Delrue

  • Pieter Embrechts

  • Sergio

  • 50 jaar Radio 2 Top 30

    Nog meer muziek komend weekend met De Radio 2 Top 30. Die bestaat 50 jaar en dat laat de grootste familie van Vlaanderen natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 2 mei 1970 werd voor het eerst de BRT Top 30 uitgezonden. Vijftig jaar muziek, maar vooral ook veel verhalen. Komende zaterdag 2 mei maken we een overzicht van 50 jaar Radio 2 Top 30. Iedereen kon via radio2.be mee bepalen welke platen volgens hem of haar in dit overzicht thuis horen. Peter Hermans presenteert de volledige lijst van 11.00 uur tot 18.00 uur.