nieuwe K3-film Dans van de Farao! in première

nieuwe K3-film Dans van de Farao! in première

© Studio 100
Geslaagde drive voor de nieuwe K3 film van Hanne,Marthe en Klaasje.

Deze middag beleefde de nieuws K3-film 'Dans van de Farao' zijn drive-in première tijdens Kinepolis On Tour in Plopsaland De Panne. De prent is tijdens dit event al exclusief te zien gedurende de volledige paasvakantie. Van zodra de bioscopen weer open gaan zal de nieuwe film ook daar meteen te zien zijn want K3 kan niet wachten om terug bij zijn fans te zijn. En deze film wordt natuurlijk ook de laatste in de huidige bezetting met Klaasje. De vorige film, K3 Love Cruise, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

Hanne: "We zijn heel blij dat we vandaag het startschot konden geven voor de drive-in voorstellingen van Dans Van de Farao."
Marthe: "Uiteraard hopen we dat de bioscopen zo snel mogelijk open kunnen, zodat de mensen hem ook daar kunnen gaan zien."
Klaasje"Maar dit is in elk geval een creatief alternatief waar we Kinepolis, Plopsa en Studio 100 heel dankbaar voor zijn."

Bart Van Leemputten, regisseur"Het is toch wel cool om een film op deze speciale manier in première te laten gaan. Een uitzonderlijke manier in uitzonderlijke tijden."

 

Kinepolis On Tour
Het concept is uiteraard helemaal coronaproof en dus de activiteit bij uitstek om te genieten van een unieke filmervaring aan de Belgische kust. Op kinepolis.be vind je alle praktische info wat betreft de programmatie. Filmliefhebbers kunnen hier nog terecht tot het einde van de paasvakantie voor een buitengewone drive-in bioscoopervaring.

Het verhaal van de film

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Studio 100 & Kinepolis Film Distribution (KFD) brengen de film uit in de Vlaamse en Brusselse bioscoopzalen van zodra deze weer open mogen.