Plopsaqua uitzonderlijk open vrijdagnacht en zaterdagnacht

Plopsaqua uitzonderlijk open vrijdagnacht en zaterdagnacht

© Plopsaland
Wegens de hittegolf beslist Plopsaqua De Panne haar deuren open te houden tot 00.30 uur ‘s nachts

Wegens de hittegolf beslist Plopsaqua De Panne haar deuren vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni tot 00.30 uur ‘s nachts open te houden voor een verfrissende duik. 

De eerste hittegolf van het jaar is een feit. Nog tot en met zaterdag overstijgen de temperaturen vlotjes de grens van 30 graden. Doordat vele mensen dringend op zoek zijn naar afkoeling, besliste Plopsaqua De Panne, het waterpark gelegen naast Plopsaland De Panne, om vrijdag en zaterdag uitzonderlijk tot 00.30 uur 's nachts open te blijven. "Met de eerste extreem warme dagen van het jaar én de start van de zomervakantie willen we iedereen de kans geven om af te koelen. Plopsaqua openhouden tot 's nachts leek ons de leukste oplossing!", stelt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

Iedereen aan kindertarief vanaf 20 uur

Plopsaqua blijft vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni 2019 de hele dag doorlopend open tot 00.30 uur 's nachts. Bezoekers die zich komen verfrissen, genieten vanaf 20 uur allen van kindertarief en kunnen er zwemmen aan €10,99 i.p.v. €19,99. Tickets kunnen aan de kassa of online via www.plopsaqua.be aangekocht worden.

 

Related bio's: