Topcijfers voor de Plopsa-parken tijdens krokusvakantie

Topcijfers voor de Plopsa-parken tijdens krokusvakantie

© Plopsa
Plopsaland scoort goed afgelopen krokusvakantie

Plopsa kijkt enorm tevreden terug op de voorbije krokusvakantie. De groep mocht een stijging van maar liefst 22% noteren ten opzichte van de krokusvakantie van vorig jaar. Voor Plopsaqua De Panne werd het de beste krokusvakantie, sinds de opening in 2015. 

De afgelopen krokusvakantie was er eentje met veel regen en wind. "Ideaal weer voor een bezoek aan onze indoorparken.", aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. "Heel wat mensen planden dan ook een bezoekje naar Mayaland, de indoorzone van Plopsaland De Panne, het waterpark Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt. Dit vertaalde zich in een stijging in bezoekers van 22% ten opzichte van vorig jaar.", besluit Van den Kerkhof.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt noteerde een stijging van 16% ten opzichte van de krokusvakantie van vorig jaar. Tijdens de weekdagen, stonden Kaatje, Kamiel en Viktor er elke dag op het podium met een unieke Carnavalsshow en Meet & Greet, in het kader van Ketnet Junior Carnaval. Een concept dat altijd enorm gesmaakt wordt bij de jongste bezoekers.

Plopsaqua De Panne

Met een stijging in bezoekers van 35%, beleefde Plopsaqua De Panne haar beste krokusvakantie ooit. "We vieren dit jaar het 5-jarige bestaan van Plopsaqua De Panne. Het nieuwe record is alvast een mooi verjaardagsgeschenk voor het waterpark.", aldus Van den Kerkhof.

Mayaland Indoor

Plopsaland De Panne blijft gedurende de wintermaanden gesloten, maar de indoorzone Mayaland, met tientallen attracties voor de allerkleinsten, was gedurende de vakantie wel open. Bovendien stond Kabouter Klus er elke dag paraat voor een Meet & Greet. Dit resulteerde in een stijging van 27% ten opzichte van vorig jaar. 

Mayaland Indoor blijft in maart nog geopend gedurende de weekends. Vanaf de paasvakantie openen de outdoorparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo ook opnieuw de deuren voor een spetterend pretparkseizoen. Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt zijn het hele jaar doorlopend geopend.
Voor meer informatie: www.plopsa.be

Related bio's: