ZEB: Clouds of Fashion dit jaar meer dan enkel kleedjes

ZEB: Clouds of Fashion dit jaar meer dan enkel kleedjes

© Zeb
Achter Clouds of Fashion schijnt de zon met Laurentine Van Landeghem

De zomer loopt op zijn laatste benen, de herfst staat voor de deur. Maar de enige wolken waar wij blij van worden, zijn Clouds of Fashion. Want achter die wolken schijnt zonnetje Laurentine Van Landeghem. Dit keer liggen niet enkel kleurrijke kleedjes maar ook fleurige jumpsuits, zwierige rokken en warme truien in de winkels van ZEB.

Clouds of Fashion, de ZEB-collectie van fashionista Laurentine Van Landeghem, breidt uit en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. De enthousiaste ‘kleedjesmadam van ZEB’ waagt zich nu ook aan broeken, truien, jumpsuits, schoenen en accessoires. Dat levert naast prachtige stuks ook oneindig veel mogelijkheden tot combineren op. Dit najaar loop je met je hoofd in de wolken en je lijf in Clouds of Fashion.

Clouds of Fashion, ook wel gekend als COF, is een mix van girly en stoer, met een bohemian touch.

Laurentine Van Landeghem heeft recent haar hart verloren aan het eiland Bali en dat merk je ook aan de collectie: jurken met leuke paisly prints wisselen af met romantische bloemenprints of zwierige maxirokken. Er zijn ook trendy satijnen wikkeljurkjes. Laurentine: ‘dat geeft een mooie taille en decolleté.’ Wat opvalt in de collectie zijn de flowy, zachte stoffen.

De collectie is enorm uitgebreid: kleedjes natuurlijk, maar ook cosy truien en dad sneakers. Laurentines favoriete stuk? ‘Dat is zonder twijfel de rok in een wilde zebraprint met bruin en zwart.’ Er zijn ook enkele stuks die recht van de catwalk komen. Door de figure hugging neon coltruitjes onder je jurk te dragen creëer je meteen een trendy en gedurfde look. Neon groen is trouwens ook dé trendkleur van dit seizoen en ook dat is Laurentine niet ontgaan. Er zijn ook stoere dad sneakers, die de girly kleedjes meteen wat meer pit geven.

Waar haalt Laurentine haar inspiratie voor haar opvallende collectie? ‘Ik laat alles op me afkomen wanneer ik buitenkom. Vooral het straatbeeld inspireert me en daar geef ik dan mijn eigen draai aan. Of het nu gaat over Clouds of Fashion of het leven: ik doe alles op buikgevoel.’ 

Als we deze collectie zien, kunnen we Laurentine alleen maar aanraden nog vaak op dat buikgevoel te vertrouwen. Onze score? Laurentine op tien.

 

Related bio's: