Papa Chico zoekt pand voor B&B aan de Noordkust

Papa Chico zoekt pand voor B&B aan de Noordkust

©
In het het nieuwe seizoen van Huizenjagers op Vier

In de vierde week van Huizenjagers stranden de makelaars aan de Noordkust. Opvallende kandidaat-koper op dinsdag 19 februari is Pierre Hauters, beter bekend als clown Papa Chico. Hij en zijn vrouw Linda baten al een succesvolle guest house uit, maar willen door het grote succes uitbreiden en een B&B openen aan de kust. Het is de ideale bestemming om te genieten van een deugddoende vakantie, maar Papa Chico wil er ook gaan wonen. Vinden makelaars Matthias, Key en Eline het perfecte pand?

De 28-jarige Matthias verruilde zijn bakkersplunje voor een avontuur in de wijde immowereld. Deze vrolijke Huizenjager is zelfzeker en van alle markten thuis. En dat is nodig als je zowel gezinswoningen als grandioze villa’s verkoopt. Zijn bulderende lach werkt ongetwijfeld aanstekelijk.

‘The Key to victory’:  zo wil Key de geschiedenisboeken van Huizenjagers ingaan. De 26- jarige makelaar werkt sinds enkele maanden in een kantoor op de zeedijk in Blankenberge. Ondanks zijn gebrek aan ervaring wil hij die trofee mee naar huis nemen, want zijn naam betekent in het Russisch immers ‘leider’. Is Key de sleutel tot het droomhuis van de kandidaten?

Eline uit Bredene zal er alles aan doen om de eer van Foximo, het immokantoor van haar vader, hoog te houden. Eline is een pietje-precies, een echte strever die op haar examens ook steeds voor een 10/10 ging. Met 12 jaar ervaring in de sector is ze een geduchte tegenstander.

 

 

Related bio's: