Black Eyed Peas komen naar de Lokerse Feesten

Black Eyed Peas komen naar de Lokerse Feesten

©
De tweede naam voor de Lokerse Feesten is bekend.

De 46e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2020. Eerder werd de komst van LIONEL RICHIE aangekondigd. Meer nieuwe namen volgen binnenkort. 
 
Sinds 2015 is Black Eyed Peas weer een mannenclubje. Terug naar de basis zeg maar, en die basis is : live gespeelde hiphop van hallucinant hoog niveau. Lang geleden zagen we will.i.am en zijn gabbers in de AB al eens een van de beste hiphopconcerten ooit op Belgische bodem geven. Het is voor die kwaliteit dat we Black Eyed Peas uitnodigen op zaterdag 1 augustus. Het is voor het kippevel dat we kregen toen we laatste LP “Masters of the sun, vol.1” (2018) liefdevol op onze pick-up legden en openingstrack ‘Back 2 hiphop’ onze woonkamer van extra warmte en licht voorzag. Nu, wie zin heeft om nog eens met 15.000 gelijkgestemden mee te juichen met ‘Let’s get started’, ‘Boom boom pow’ of ‘I gotta feeling’ : die tracks vormen nog altijd de locomotief die hun shows richting stations als Extase-Noord en Euforie-Centraal rijden.

Trouwens, ‘Where is the love’ of het nieuwe ‘Big love’, dat zijn de ‘All you need is love’ en ‘Let it be’ van een huidige generatie die onherroepelijk urban en gekleurd is. Black Eyed Peas live, dat is grootser dan het leven zelf, een beetje als een concert van Rammstein waar je wél blij van wordt en waar je wél een lief vindt. Where is the love ook alweer, zei u? Wel, in Lokeren is het te doen en dankzij een paar muisklikken kunt u born again mannenclub Black Eyed Peas daar en nergens anders meemaken in de zomer van 2020.

Related bio's:
Black Eyed Peas