Måneskin annuleert Lokerse Feesten concert

Måneskin annuleert Lokerse Feesten concert

© Lokerse Feesten
Een blessure bij de drummer dwingt hen om enkele dagen rust te nemen

Måneskin liet ons weten dat ze hun concert op de Lokerse Feesten helaas moeten annuleren. Een blessure bij de drummer dwingt hen om enkele dagen rust te nemen. Ook de band vindt dit bijzonder jammer en keek enorm uit naar het eerste festival van hun tour. De band liet ons het volgende weten:

"We are deeply sorry to announce this, but unfortunately we won’t be able to play at the Lokerse Feesten festival on Thursday. Ethan got hand tendinitis and he won’t be able to recover in time to play the gig, he’s ok and he is resting but he needs some time off without playing.

We’re very sorry that we can’t be there with all of you and can’t wait to see you and have fun together.”
 
In een uitdagend jaar was Måneskin de internationale kers op de taart. We keken er naar uit om de vele fans een topavond te bezorgen. Helaas dwingen de omstandigheden ons om dit concert te annuleren. Alle tickets voor die dag worden volledig terugbetaald en iedereen die een ticket kocht zal in de volgende dagen hierover via e-mail gecontacteerd worden.
 
Als Lokerse Feesten zijn we natuurlijk ook bijzonder aangedaan van dit nieuws. Op dit moment is er voor ons ook nog veel onduidelijk. We bekijken momenteel of een alternatieve programmatie op 5/8 mogelijk is en hoe die er zou uitzien. Van zodra we hier informatie over hebben komen we bij jullie terug.

Related bio's:
Måneskin