Ticketregeling Lokerse Feesten 2020

Ticketregeling Lokerse Feesten 2020

© Lokerse Feesten
Lokerse Feesten maakt een regeling voor de verkochte tickets.

De wereldwijde uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft een ongeziene impact op onze zomer. Verschillende festivals en tal van andere evenementen, nationaal en internationaal, zijn geannuleerd. Lokerse Feesten 2020 is daar helaas geen uitzondering in.
 

Tickets 2020 worden een waardebon voor edities 2021 en 2022

De tickets van de 2020 editie worden automatisch omgezet in een waardebon met dezelfde waarde als het aangekochte ticket. Met deze waardebon kan je in 2021 of 2022 dus vrijuit kiezen welke dag je wil komen: het bedrag dat je reeds hebt uitgegeven kan integraal gebruikt worden voor een aankoop in 2021 of 2022.  Deze waardebon is twee jaar geldig en kan gebruikt worden bij elke toekomstige on-line aankoop. 
 
We zijn allemaal getroffen door het coronavirus, zo ook de hele festivalsector. Voor artiesten, podiumbouwers, technici, enz., en vele anderen wereldwijd heeft deze crisis een belangrijke financiële impact.  “We stonden te popelen om onze bezoekerseen onvergetelijke editie te brengen, maar het mag helaas niet zijn. We willen heel graag van Lokerse Feesten 2021 meer dan ooit een kick ass jaar maken, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig.”, zegt Timothy Heyninck, voorzitter Lokerse Feesten. “De beste manier om ons te helpen is om er gewoon volgend jaar terug massaal te zijn en je gekochte ticket bij te houden voor onze 2021 editie, waar we ons al met veel goesting hebben aangezet. Zo bouw je mee aan de toekomst van Lokerse Feesten en kunnen wij ons blijvend inzetten om je memorabele edities te bezorgen.”  Dit volgt de richtlijnen van het Ministerieel besluit van 17 maart 2020 (meer informatie over deze richtlijnen vind je op https://www.saveyourticket.be/).
 

Barcodenummer van je 2020 ticket is waardebon

Om je oude ticket/waardebon te verzilveren heb je het barcodenummer op je aangekochte ticket nodig. Bij je volgende online-aankoop voor 2021 of 2022 kan je het barcodenummer van je ticket intikken als kortingscode. Je vindt dit 20-cijferige barcodenummer op je ticket rechts van de QR code. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Lokerse Feesten: https://www.lokersefeesten.be
 

Registreer je combiticket

Iedereen die reeds via onze website een ticket, combiticket of drankvoucher gekocht heeft, heeft reeds een e-mail ontvangen met alle instructies en barcodenummers. “Wie bij een fysiek verkooppunt tickets heeft gekocht, zoals bij FNAC of tijdens de early bird combiticketverkoop bij Dranken Van Eetvelde, kunnen we niet rechtstreeks bereiken.”, vervolgt Heyninck. “We vragen die personen dan ook om hun tickets te registreren via www.lokersefeesten.be/registreer. Op die manier kunnen we henmakkelijker op de hoogte houden in de toekomst omtrent het inwisselen van dewaardebon.
 

Lokerse Feesten 2021

De 46e editie van Lokerse Feesten vindt dus niet plaats in 2020 maar wordt verschoven naar 30 juli tot 8 augustus 2021. “De voorbereidingen voor editie 2021 zijn reeds volop aan de gang”, vermeldt Heyninck nog. “Verschillende artiesten van onze 2020 editie hebben reeds aangegeven dat er interesse is om terug te komen in 2021.” Op finale bevestigingen is het echter nog even wachten. “Later dit jaar kondigen we onze eerste namen aan en kunnen de waardebonnen verzilverd worden. Wij - en onze honderden vrijwilligers - zullen onze uiterste best doen om terug  onvergetelijke edities in 2021 en 2022 voor te schotelen.

Related bio's: