De Lokerse feesten geeft lost 33 nieuwe namen.

De Lokerse feesten geeft lost 33 nieuwe namen.

© Kim Moras
Alvast een mooie affiche met namen voor de Lokerse Feesten 2022.

Het is mooi weer: hoog tijd om een versnelling hoger te schakelen met de Lokerse Feesten. We kondigen vandaag maar liefst 33 nieuwe namen aan! Op de mainstage waren de headliners voor vrijdag 12 augustus en zaterdag 6 augustus reeds bekend, maar daar voegen we vandaag een reeks topnamen aan toe. 2MANYDJS live en SYLVIE KREUSCH vervoegen KRAFTWERK  op vrijdag 12 augustus, FROUKJE en EMMA BALE komen bij BLACK EYED PEAS en COELY op zaterdag 6 augustus.

Maar er is nog nieuws. Onze indoorstage krijgt een nieuwe naam én co-host: vanaf nu gaat die door het leven als Club StuBru! Verwacht je aan een divers programma met gitaren (Bruut), hip-hop (Hooray), beats (Untz) and many more. Blikvangers zijn ondermeer BOOKA SHADE liveADMIRAL FREEBEEWIEGEDOODDIRKDIKKE, de zeer succesvolle CHERRY MOON night én een DEEWEE DANSANT met ondermeer TIGA! Maar ook opnieuw aandacht voor opkomend talent en ontdekkingen als HAIRBABYMELTHEADSLALMAMOONEYEILACUCAMARASWILLY ORGAN en MOVULANGO.

Ontdek alle nieuwe namen op www.lokersefeesten.be.

De voorverkoop voor de mainstage is reeds begonnen. Wie een ticket koopt voor de mainstage heeft ook automatisch toegang tot Club Stubru. Er zijn echter ook aparte tickets voor Club StuBru beschikbaar: ook deze voorverkoop start meteen.  Meer namen volgen binnenkort. Tickets zijn beschikbaar via www.lokersefeesten.be.

Related bio's: