Kabouter Klus zoekt 750 nieuwe medewerkers via online sollicitatiegesprek

Kabouter Klus zoekt 750 nieuwe medewerkers via online sollicitatiegesprek

© Plopsa
online solliciteren bij Kabouter Klus'

Gezien de huidige maatregelen was het dit jaar iets moeilijker om de normale massale sollicatiegesprekken te voeren, maar daar heeft Plopsaland De Panne toch iets op gevonden. Daarom organiseert het park een coronaproofeditie van de jobdagen, 'online solliciteren bij Kabouter Klus' waarbij potentiële kandidaten een digitaal sollicitatiegesprek met de echte Kabouter Klus van tv aangaan, die hun 'Plopsa-gehalte' zal testen.

Ook dit jaar is Plopsaland De Panne op zoek naar 750 nieuwe werknemers, waarvan 250 seizoenmedewerkers en 500 jobstudenten. Gezien de strikte maatregelen, moest Plopsa op zoek naar een coronaproof alternatief voor de jobdagen. En die hebben ze met de hulp van Kabouter Klus gevonden. Potentiële werknemers kunnen zich online inschrijven voor de job waarin ze interesse hebben, dat gaat van Operations tot Merchandising en Food & Beverage. Vervolgens worden ze uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met de echte Kabouter Klus van televisie die zal beoordelen of de kandidaat voldoende 'Plopsa' is om aan de slag te gaan. Als Klus overtuigd is, dan wordt de sollicitant doorverbonden met de verantwoordelijke van de desbetreffende afdeling waarvoor de kandidaat solliciteert.

“We zoeken echt allerlei mensen, iedereen is welkom.”, benadrukt parkmanager Wim Wauters. “Mensen die attracties bedienen, onze bezoekers te woord staan in het onthaal, maaltijden helpen bereiden, zorgen dat het park netjes blijft, de winkels uitbaten, enzovoort, maar ook mensen uit de eventsector bijvoorbeeld die tijdelijk op zoek zijn naar iets anders."
 

Jobstudenten

Jobstudenten kunnen het hele jaar door solliciteren bij Plopsa. “We zoeken steeds veel nieuwe gemotiveerde jongeren voor de start van het seizoen, maar ook voor de zomer, het najaar en de winter zijn jobstudenten meer dan welkom.”, volgens Wauters.

Geïnteresseerden in een job bij Plopsaland De Panne dienen zich vooraf online in te schrijven via www.plopsajobdagen.be en worden vervolgens uitgenodigd voor een digitaal sollicitatiegesprek met Kabouter Klus. Meer vacatures en studentenjobs zijn terug te vinden op www.plopsajobs.be.

Related bio's: