Plopsaland wilt terug parken openen

Plopsaland wilt terug parken openen

© plopsaland
Pretpark wil aantal bezoekers beperken.

Bij Plopsaland De Panne zijn ze een heropening aan het voorbereiden. Het pretpark zou in de nabije toekomst graag opnieuw de deuren openen en daarvoor hebben zij één en ander over. Plopsaland De Panne wil bijvoorbeeld het aantal bezoekers beperken tot 5.000 per dag om zo de wachtrijen te beperken en mensen de kans te geven afstand te houden.

Voor de zomervakantie ligt er zelfs een plan op tafel om bezoekers in twee shifts te verwelkomen. Vroege bezoekers zouden bijvoorbeeld van 9 tot 15 uur het park kunnen bezoeken, tijdens een late shift zouden mensen van 16 tot 22 uur toegang kunnen hebben.
Het gaat hier om een plan, de nationale veiligheidsraad moet hier uiteraard toestemming voor geven.

Op basis van het advies van de overheid, besliste de Plopsa Group om haar parken in België tot en met 19 april 2020, in Nederland tot en met 1 juni 2020, in Duitsland tot en met 19 april 2020 en in Polen tot en met 11 april 2020 te sluiten.

Deze maatregel heeft betrekking op de Belgische parken Plopsaland De Panne, Mayaland Indoor, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden in Nederland, Holiday Indoor en Holiday Park in Duitsland en Majaland Kownaty in Polen.

We blijven de situatie dag per dag evalueren en vinden het belangrijk het advies van de overheid te volgen. De parken gaan opnieuw open wanneer het advies van de overheid dit toelaat.

Related bio's: