Kenji Gooris vanaf vandaag op Ketnet

Kenji Gooris vanaf vandaag op Ketnet

© Ketnet
GOGOGOORIS vanaf woensdag 20 februari op Ketnet.

Vanaf vandaag kunnen Ketnetters nieuwe sportvlogs terugvinden op Ketnet.be, de Ketnet-app en op het YouTube-kanaal van Ketnet. Niemand minder dan Kenji Gooris maakt de Ketnetters wegwijs in verschillende bekende en minder bekende sporten. Aan de hand van tutorials met bekende sporters leert hij de Ketnetters tips and tricks.

Kenji gaat onder meer langs bij Sanne Cant en Toon Aerts die hem de ultieme tips geven voor het veldrijden. DDF crew (winnaars Holland got talent 2012) leren Kenji alles over ropeskipping.

'Met deze vlogs kan ik enkele van mijn passies combineren: sport en vlogs! Zelf ben ik zot van verschillende sporten en heb ik door deze vlogs ook heel wat bijgeleerd over bekende en minder bekende sporten. Daarnaast is één van mijn passies alles wat te maken heeft met online video's, zo heb ik zelf ook een eigen YouTube-kanaal. Ik hoop dat ik met deze vlogs de Ketnetters kan inspireren en laten kennis maken met verschillende sporten."
Kenji Gooris

Met deze sportvlogs zet Ketnet alweer sterk in op sport. Naast de aandacht voor sport in de Wrap en Karrewiet werden er de afgelopen jaren enkele programma's gebracht volledig in het teken van sport. In 'Mijn sport is top!' uit 2008 liet Pieter Embrechts samen met bekende Vlamingen de Ketnetters kennismaken met verschillende sporten. Tijdens de WK's en EK's voetbal zorgde Ketnet voor omkadering op kindermaat met Copa Ketnet in 2014 en de Duivelse +scholenactie in 2016 en 2018. In 2017 bracht Ketnet 'Competitiebeesten' een programma waarin Ketnet een unieke kijk gaf in het leven van topsportkinderen zoals Nina Derwael

GOGOGOORIS vanaf woensdag 20 februari op Ketnet.be, de Ketnet-app en op het YouTube-kanaal van Ketnet.

Related bio's: