Laurentine Van Landeghem stelt haar kledinglijn voor bij ZEB

Laurentine Van Landeghem stelt haar kledinglijn voor bij ZEB

©
Uw lijf in Clouds of Fashion, uw hoofd in de wolken

Wij zijn in de wolken bij ZEB: dit voorjaar ligt er een nieuwe collectie van Clouds of Fashion in de winkels. Het merk van Instagram-fenomeen Laurentine Van Landeghem groeide uit van een kleedjeslijn tot een volwaardige every day-collectie voor de jonge vrouw.

Wie als jonge vrouw een volledige outfit bij elkaar wil shoppen, kan zich maar beter naar ZEB reppen dit voorjaar. Clouds of Fashion, het modemerk van Laurentine Van Landeghem, is van kleedjesmode uitgegroeid tot een echte “one stop option” voor de vrouw met dromen, ambitie en smaak. 

De collectie is opgebouwd rond het principe van ‘mix en match’: de meeste stuks passen bij elkaar en vormen samen een smaakvolle en veelzijdige garderobe. Zo pakt Clouds of Fashion uit met een trendy antwoord op de klassieke jumpsuit: de co-ord. De term is kort voor ‘co-ordinated outfit’, bestaande uit een matching boven- en onderstuk. Een effen rok en geknoopt hemdje in dezelfde kleur? Of een uitlopende broek en top in dezelfde girly en behang-achtige bloemenprint? Zo moet je ’s morgens niet nadenken over foute combinaties en zit je helemaal on trend.

De eyecatchers in de collectie zijn bijna niet te tellen. Het boxy jeanjasje in lichte wassing en bovendien van gerecycleerd katoen geeft elke look street credibility. Clouds of Fashion kiest voor zachte kleuren, het is dan ook kledij met een Scandinavische feel. Die zit vooral in de details: aansluitende topjes die je onder je jurk kan dragen, verfrissende snits en de uitbundige prints. 

‘Clouds are the sky’s imagination’, zeggen ze in het Engels. Clouds of Fashion is dan weer het resultaat van Laurentine Van Landeghems verbeelding. Maar wie is ze? 

Laurentine kan rekenen op een hechte online community dankzij een bijzondere aanpak op social media. Naast stijladvies en ondernemerszin deelt ze vooral haar eigen zoektocht naar zichzelf, eentje van vallen en opstaan. Meer dan eens zien haar volgers een geëmotioneerde Laurentine die het perfecte plaatje op sociale media doorprikt en daarmee veel jonge mensen een hart onder de riem steekt. 

Ook bij het ontwerpen van de collecties laat Laurentine haar gevoel spreken. Daardoor is de collectie girly, maar tegelijkertijd stoer. En vooral heel speels, net zoals Laurentine. 

Dit voorjaar zorgt ZEB ervoor dat u met uw lijf in Clouds of Fashion en uw hoofd in de wolken loopt.