Tatyana Beloy ambassadrice van ZEB For Stars

Tatyana Beloy ambassadrice van ZEB For Stars

© Dieter Dewulf
Tatyana Beloy is het gezicht bij Zeb

Wat Tom Waes is voor ZEB, wordt actrice en presentatrice Tatyana Beloy voor de kinderwinkels van ZEB For Stars: de ambassadrice. Als organisatrice van musicalkampen voor kinderen, weet zij perfect wat er bij die doelgroep leeft.

Na ZEB heeft nu ook ZEB For Stars een eigen ambassadeur: actrice en presentatrice Tatyana Beloy, bekend van ondermeer Gent West, Vlaanderen Vakantieland en De Collega’s 2.0. Haar zo kenmerkende enthousiasme en passie is een perfect match met ZEB For Stars.

Tatyana Beloy organiseert musical- en danskampen voor kinderen onder de naam ‘Supastar’. ‘Daardoor heb ik echt voeling met kinderen en tieners en weet ik waar ze mee bezig zijn en wat ze belangrijk vinden’, aldus Beloy.

Tatyana Beloy is geen nieuw gezicht voor ZEB For Stars: dit voorjaar maakte ze nog een eigen op musical geïnspireerde collectie. En dat zal waarschijnlijk niet haar laatste creatieve uitspatting geweest zijn want dit najaar wacht er nog een capsule collectie rond een brandend actueel thema en ook voor de feestdagen heeft Tatyana nog een verrassing in petto. ‘ZEB is even ambitieus met de kinderwinkels. Op dit ogenblik zijn er 4 winkels, binnen 3 jaar moeten dat er 20 zijn. Ik zie het helemaal zitten om dat mee vorm te geven.

Ze heeft bijzondere plannen: ‘We willen de ZEB For Stars-winkels echt omtoveren tot plaatsen waar kinderen op de eerste plaats komen en zich helemaal thuis voelen. Denk onder andere aan TikTokworkshops en game nights, maar ook ‘say yes to the dress’ voor communicantjes en lentefeesten. Met het Supastar-team gaan we zelfs een danschoreografie in elkaar steken die de kinderen in de winkel of online kunnen aanleren.

Bij ZEB For Stars kunnen kindjes al vanaf 2 jaar terecht.  Maar niet alleen de kleintjes kunnen er hun ding vinden. Ook voor tieners hangt een mix van hippe, betaalbare en high fashion merken in de rekken. Voor jong en stoer, voor rebellen en prinsen, voor musicalsterren en modeblogsters. 

Elk jaar kiezen ZEB For Stars en Tatyana ook een goed doel voor kinderen om te ondersteunen, om op die manier een echt verschil te kunnen maken.

 

Related bio's: